Мінсоцполітики обіцяє реформу ринку праці до 2022 року

Мінсоцполітики обіцяє реформу ринку праці до 2022 року

Укрінформ
В Україні буде реалізовано проект «Інклюзивний ринок праці на 2017-2022 роки», метою якого є комплексне вирішення проблем зайнятості та ринку праці на національному та регіональному рівнях.

На цьому наголосила перший заступник міністра соціальної політики України Ольга Крентовська під час робочої зустрічі представників Міністерства соціальної політики, Державної служби зайнятості та Міністерства закордонних справ Данії, повідомляється на Урядовому порталі.

«Ми сподіваємося, що реалізація цього проекту в Україні сприятиме створенню нових робочих місць та забезпеченню продуктивної зайнятості українських громадян, адже це і є головним завданням реформи ринку праці», - neacaea вона.

Зазначається, що вказаний проект був розроблений для України Міжнародною організацією праці. При цьому, за словами першого заступника міністра, питання проведення реформ у зазначеній сфері є нагальним для України.

«Нашою метою є якісні зміни ринку праці. Тому запевняємо, що готові до конструктивної роботи», - підкреслила Крентовська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-