Прем’єр урочисто привітає науковців зі святом

Прем’єр урочисто привітає науковців зі святом

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та міністр освіти і науки Лілія Гриневич у п'ятницю, 19 травня, візьмуть участь в урочистостях з нагоди Дня науки.

Про це повідомляє Урядовий портал.

“19 травня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич візьмуть участь в урочистому засіданні до Дня науки”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, під час заходу будуть вручені премії Кабінету міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій, державні нагороди, а також відзнаки Scopus Awards Ukraine.

Засідання розпочнеться о 14 годині.

Нагадаємо, завтра, 20 травня, в Україні відзначатимуть День науки.

Свято, згідно з указом Президента від 14 лютого 1997 рокувідзначається у третю суботу травня як професійне свято працівників науки.

Цей день, передусім, - працівників Національної академії наук України, в яку входять 163 наукові установи та 46 організацій дослідно-виробничої бази.

Загальна кількість працюючих в НАН України складає близько 31 тис. чол., в тому числі 16 тис. наукових працівників.

До складу НАН України входять 186 дійсних членів (академіків), 361 член-кореспондент та 98  іноземних членів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 19 травня, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич візьмуть участь в урочистому засіданні до Дня науки. Під час заходу будуть вручені премії Кабінету міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій, державні нагороди, а також відзнаки Scopus Awards Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-