На Рівненщину прибув ще один евакуаційний потяг із Покровська

На Рівненщину прибув ще один евакуаційний потяг із Покровська

Укрінформ
У Здолбунів Рівненської області доставили евакуаційним поїздом жителів Покровська, серед яких новонароджений.

Як передає Укрінформ, про це Акціонерне товариство "Укрзалізниця" повідомляє у Фейсбуці.

“Пасажирка з евакуаційного поїзда, у якої почались перейми прямо під час подорожі, через тиждень після події все ж дісталась Рівненщини разом із своїм новонародженим сином”, - повідомили в Укрзалізниці.

За словами залізничників, вже іншим евакуаційним рейсом доставили жінку та дитину від Олександрії до Здолбунова разом з новою групою евакуйованих з Покровська пасажирів.

Читайте також: З села Івашки на Харківщині евакуювали всіх дітей

На місці їх зустріли представники місцевої влади, які потурбуються про те, щоб у маляти та його матері було все необхідне для подальшого життя. Від залізничників родина отримала маленький комплімент та побажання наступного разу піднятись на борт поїзда, прямуючи в довгоочікувану подорож Україною.

Як повідомляв Укрінформ,тиждень тому на Рівненщину прибув четвертий евакуаційний потяг з Донеччини, розмістили людей у громадах Дубенського району. В область приїхало 24 людини, з них 5 дітей та 2 людини з інвалідністю. В однієї з жінок у дорозі розпочалися перейми. Її терміново висадили на Кіровоградщині, де вона народила хлопчика.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-