На Чернігівщині запрацювали ще дев'ять поліцейських станцій

На Чернігівщині запрацювали ще дев'ять поліцейських станцій

Фото
Укрінформ
Відразу у дев'яти громадах Чернігівської області розпочали роботу поліцейські станції.

Про це повідомляє Чернігівська ОДА, передає Укрінформ. 

Зазначається, що поліцейські станції запрацювали в Острі, в Кіптівській (с. Прогрес), Новобілоуській (с. Старий Білоус), Малодівицькій, Варвинській, Гончарівській, Парафіївській, Талалаївській та Ічнянській територіальних громадах.

У відкритті однієї з них - в Острі Чернігівського району - взяли участь начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, очільник Головного управління Нацполіції в області Іван Іщенко, представники місцевої влади та мешканці громади.

"Коли в країні триває війна, утримувати порядок у відносному тилу дуже важливо. З цим допомагає проєкт «Поліцейський офіцер громади». Від сьогодні зі своїм «шерифом» і Остерська громада, з чим і вітаю всіх жителів", – зазначив Чаус.

Читайте також: Клименко доручив підготувати зведені загони МВС для направлення в регіони

Проєкт "Поліцейський офіцер громади" реалізує Національна поліція за підтримки міжнародних партнерів у співпраці з територіальними громадами.

Нині на Чернігівщині проєктом охоплено 21 громаду, в яких працюють 24 поліцейські офіцери.

Як повідомляв Укрінформ, МВС розвиває проєкти «Поліцейський офіцер громади» та «Добровільна пожежна охорона». На 2024 рік визначено 63 територіальні громади, що спроможні утворити добровольчі підрозділи пожежної охорони.

Фото: Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-