На Луганщині росіяни завдали авіаударів по Невському та Білогорівці

На Луганщині росіяни завдали авіаударів по Невському та Білогорівці

Укрінформ
Російські війська вдарили по Невському та Білогорівці Луганської області авіаційними бомбами.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

За словами начальника ОДА Артема Лисогора, минулої доби Невське атакувала ворожа авіація. Ще одного удару з повітря загарбники завдали по Білогорівці.

“Там, а також у Серебрянському лісництві, точилися бойові дії. Артилерією та мінометами загарбники поцілили по Стельмахівці, Греківці, Куземівці”, - поінформував Лисогор.

У неділю жителям Новолюбівки, Невського та Макіївки роздали 33 продуктові набори – по одному на родину. Пакунки напередодні підвезли волонтери.

Як зауважили в ОДА, у тимчасово захопленому Сєвєродонецьку дедалі частішими стають випадки зі зникненням підрядників або відсутністю в них коштів. Про останнє кажуть найманим працівникам по завершенні певної частини робіт.

“Те саме відбувається й у сусідньому Рубіжному, але там показове відновлення лише нещодавно розпочали і майже одразу зрозуміли, що місцеве населення готове працювати і за гуманітарку”, - зауважили в ОДА.

Більшає кількість нарікань на роботу служби екстреної медичної допомоги на тимчасово захопленій території України.

Причини несвоєчасного виїзду, зазначили в ОДА, нестача персоналу, відсутність палива. У прифронтових населених пунктах – ще й неможливість швидко її викликати через відсутність мобільного зв’язку.

Читайте також: Олещук підтвердив ураження українськими пілотами об’єкта РФ на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники посилили перевірки на блокпостах навколо тимчасово захопленого Сєвєродонецька Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-