У Херсоні внаслідок обстрілів постраждали дві жінки

У Херсоні внаслідок обстрілів постраждали дві жінки

Відео
Укрінформ
У Дніпровському районі Херсона сьогодні вранці постраждала 81-річна жінка, житловий будинок якої потрапив під обстріл російських окупантів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та опублікував відео з місця обстрілу.

«Потрощені дахи, вибиті вікна, понівечені оселі - наслідки чергової атаки російської армії на Херсон. З самого ранку окупанти крили вогнем одночасно кілька житлових кварталів… В Дніпровському - внаслідок обстрілу постраждала 81-річна жінка. Під удар окупантів потрапив її житловий будинок», - написав очільник області.

Він зазначив, що у потерпілої діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, контузію. Медики надали їй допомогу на місці, від госпіталізації жінка відмовилась.

Прокудін нагадав, що також зранку у Корабельному районі снаряди влучили у багатоповерхівку та припарковані поруч автомобілі. Уламками пошкоджено медзаклад.

Читайте також: Війська РФ за добу атакували понад 20 населених пунктів Херсонщини, є постраждалий

Крім того, начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Телеграмі додав, що через ворожі обстріли Корабельного району мінно-вибухової травми і контузії зазнала місцева мешканка.

«За медичною допомогою звернулась жінка 1977 р.н. У неї мінно-вибухова травма і контузія. Потерпіла їх отримала внаслідок ворожого обстрілу Корабельного району Херсона сьогодні близько 05:00», - написав очільник міста.

Як повідомлялося, армія РФ близько 4-ї години ранку 21 квітня вдарила по житлових кварталах Корабельного району Херсона, внаслідок чого пошкоджено будинки, перебито газогін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-