Обстріл Херсона: пошкоджені будинки й газопровід, серед постраждалих - поліцейська

Обстріл Херсона: пошкоджені будинки й газопровід, серед постраждалих - поліцейська

Фото, відео
Укрінформ
Уночі військові РФ здійснили артилерійський обстріл Дніпровського району Херсона, пошкоджені три багатоповерхові та два приватні будинки, газопровід, є поранені, зокрема, поліцейська.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Вночі військові РФ здійснили артилерійський обстріл Дніпровського району Херсона», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пошкоджені три багатоповерхові та два приватні будинки, газопровід, постраждали троє людей віком 42, 49 та 59 років. Як підкреслюється, поранення отримала й працівниця поліції, яка на той час перебувала поза службою.

У Херсонському районі артилерійським вогнем пошкоджений теплопровід. Вибухи також лунали у мікрорайоні «Корабел», де артилерійськими снарядами пошкоджені два багатоповерхові будинки.

Як інформують у поліції, упродовж минулої доби російські війська обстрілювали цивільну інфраструктуру Херсонського та Бериславського районів з артилерії, мінометів та БпЛА.

Від комбінованих ворожих обстрілів потерпали Херсон, Антонівка, Інженерне, Садове, Білозерка, Берислав, Львове, Михайлівка, Качкарівка, Зміївка, Тягинка, Шляхове, Одрадокам’янка та Милове.

Ворожий дрон атакував Михайлівку, внаслідок вибуху пошкоджено адмінбудівлю та приватний будинок.

Безпілотником російські військові атакували і Зміївку. Внаслідок скиду вибухівки механічних пошкоджень зазнав службовий автомобіль поліції.

У Тягинці внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок, у Білозерці – два приватні будинки.

Читайте також: Близько 37% правобережжя Херсонщини розмінували

Поліція зафіксувала пошкодження восьми приватних та п’яти багатоповерхових будинків, адмінбудівлі, теплопроводу та газопроводу, а також службового автомобіля поліції.

За минулу добу поліція відреагувала на 273 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 21 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, вночі армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла житлові квартали Херсона, три людини поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-