На Дніпропетровщині росіяни вбили ракетним ударом двох дітей віком 8 та 14 років

На Дніпропетровщині росіяни вбили ракетним ударом двох дітей віком 8 та 14 років

Відео
Укрінформ
На Дніпропетровщині від ракетного удару РФ загинули двоє дітей віком 8 та 14 років.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщині. Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували. Зараз у малого позитивна динаміка, кажуть лікарі. Нехай одужує", - зазначив він.

При цьому Лисак наголосив, що на жаль, це єдина втішна новина. Інформація щодо інших двох загиблих дітей підтверджується. 

Раніше у Телеграмі голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив: "14-річна дівчина, яку у важкому стані госпіталізували у Синельниківському районі, на жаль, загинула. Медики не змогли її врятувати… Загалом у районі трьох дітей вбили російські покидьки - ще двоє маленьких хлопчиків 6 та 8 років. Всього загиблих - шестеро людей, стільки ж — поранено”.

Зазначається, що у Дніпрі - 16 постраждалих, із них половину госпіталізували. Люди отримали осколкові поранення, перелами, гематоми, різані рани.

У Дніпрі комунальники приступили до ліквідації наслідків ракетного удару РФ / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

У Кривому Розі загалом троє поранених. З них двоє - в лікарні в стані середньої тяжкості.

“Всі служби працюють на місцях. Дякую кожному, хто допомагає. Нехай горять у пеклі російські терористи! За всі військові злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата”, - написав посадовець.

Наслідки удару ракети в житловий будинок в Дніпрі / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Читайте також: У Дніпрі через атаку РФ призупинили роботу вокзалу, є поранені залізничники

Як повідомляв Укрінформ, вночі та зранку 19 квітня Дніпропетровщина зазнала масованих ракетних атак РФ. Наразі кількість загиблих зросла до 9. Раніше повідомлялося про вісьмох загиблих у Дніпропетровській області внаслідок ракетної атаки РФ і 29 постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-