На Хмельниччині спалахнув скандал у ТЦК: військові заявляють про провокацію, активістка - про побиття

На Хмельниччині спалахнув скандал у ТЦК: військові заявляють про провокацію, активістка - про побиття

Укрінформ
Військові називають свідомою провокацією повідомлення про нібито побиття військовослужбовцями ТЦК та СП представниці громадської організації "Доста Україна" на Хмельниччині.

Як передає Укрінформ, відповідну заяву в Телеграмі розмістили Сухопутні війська України.

«Мережа ворожих телеграм-ресурсів розганяє повідомлення про нібито побиття військовослужбовцями ТЦК та СП представниці громадської організації "Доста Україна" на Хмельниччині. Відповідально заявляємо, що жодна з озвучених "потерпілою" на відео тез не відповідає дійсності, а щодо Збройних Сил триває чергова ворожа провокація», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на території ТЦК та СП громадянка справила фізіологічні потреби прямо на очах у ветеранів російсько-української війни.

«Готуємо звернення до Служби безпеки України та вимагаємо розслідування поведінки громадян», - йдеться в повідомленні.

На сторінці Фейсбуку ГО "Доста Україна" цю подію в Дунаївцях висвітлено як побиття активістки військовослужбовцями ТЦК. На відео видно, як активістку вкладають на ноші працівники швидкої допомоги та несуть в машину.

Читайте також: Погрожував зброєю і «взяв у заручниці» медикинь: на Одещині розслідують конфлікт із військовим з ТЦК

У лікарні потерпіла відмовилась від проходження медогляду та госпіталізації, стверджує у Фейсбуці Служба зв’язків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому правоохоронці з'ясовують обставини смерті військовозобов'язаного під час проходження ним дообстеження в медичному закладі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-