На Київщині стартував прийом заявок на участь у програмі з працевлаштування «Разом»

На Київщині стартував прийом заявок на участь у програмі з працевлаштування «Разом»

Укрінформ
У Київській області стартував прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом», тож ветерани та члени їхніх родин можуть безоплатно освоїти нові професії та працевлаштуватися завдяки цьому проєкту.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Київської ОВА, передає Укрінформ.

«Програма дозволить опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами чи електромонтерками з обслуговування підстанцій. Для участі у програмі не обов’язково мати профільну освіту, знання у галузі енергетики та досвід роботи. Головне – бажання навчатися та працювати», - заявили у КОВА.

Зазначається, що учасникам програми пропонують офіційне працевлаштування та оплату праці з першого дня навчання; освітню програму, затверджену Міністерством освіти; безплатний курс навчання тривалістю у 20 тижнів, який передбачає проживання, харчування та проїзд до навчального центру.

Читайте також: Роботодавцям компенсували майже ₴18 мільйонів за облаштування місць для осіб з інвалідністю

«Упродовж 3 тижнів учасники здобуватимуть теоретичні знання, потім на тих чекає оплачуване стажування на робочому місці, яке триватиме до вересня. Заявки на участь приймаються до 19 квітня включно, результати відбору оголосять до 1 травня», - додали в ОВА.

Як повідомлялося, 3 квітня у Конгресі місцевих та регіональних влад поінформували, що від початку 2024 року в територіальних громадах Київщини було працевлаштовано 272 ВПО.

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-