На Рівненщині військовим передали гранатомети, вилучені у «бурштинової мафії»

На Рівненщині військовим передали гранатомети, вилучені у «бурштинової мафії»

Укрінформ
На Рівненщині військовим передали 5 реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура

«За ініціативи прокурорів Рівненської обласної прокуратури на потреби військової частини однієї з механізованих бригад передано 5 реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, торік на Сарненщині правоохоронці викрили 4 учасників організованої злочинної групи, які скуповували «сонячне» каміння, сортували його по фракціях та перепродували за вищими цінами. У ході досудового розслідування у двох фігурантів, один з яких співробітник ДСНС Рівненщини, вилучили ще й гранатомети та патрони калібрів 5,45 та 7,62.

Читайте також: США передали Україні конфісковані зброю та набої, які могли потрапити до рук хуситів

Цьогоріч Дубровицький районний суд ухвалив обвинувальний вирок усім учасникам угруповання. Також, згідно з рішенням суду, понад 260 кг бурштину передано у власність держави, а зброю та боєприпаси, за клопотанням прокуратури, – на потреби військовослужбовців Сил оборони України.

Як повідомляв Укрінформ, Силам оборони передали три автомобілі вартістю понад пів мільйона гривень, які були ввезені через кордон як допомога військовим, але які «волонтер» вирішив продати.

Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-