Росія вдарила КАБом по лісовому господарству на Харківщині, є поранені

Росія вдарила КАБом по лісовому господарству на Харківщині, є поранені

Фото
Укрінформ
Російська армія завдала авіаудару по лісовому господарству на Харківщині, поранення отримали двоє працівників, їх доставили до лікарні.

Про це в Телеграмі повідомила поліція Харківської області, передає Укрінформ.

«Близько 17:00 військові РФ нанесли авіаудар попередньо керованою авіабомбою по будівлі лісового господарства у селі Верхня Писарівка Вовчанської громади. В результаті обстрілу травми отримали два працівники лісництва: чоловіки 52 та 46 років. З мінно-вибуховими травмами потерпілих доставили до лікарні», - йдеться у повідомлені.

За адресами прильотів виїхали працівники поліції, які здійснюють огляд місць подій та документують наслідки російської атаки. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

Читайте також: Росія ще має багато фугасних бомб, переобладнаних під КАБи - Повістряні сили

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок авіаудару по селу Великі Проходи Харківського району 11 квітня постраждали четверо мирних жителів. Отримав осколкові поранення 75-річний чоловік, його госпіталізовано до лікарні. У двох жінок гостра реакція на стрес. Ще одна мешканка отримала легкі тілесні ушкодження, медики надали їй допомогу на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-