БЕБ на Київщині викрило дев’ять підпільних гральних закладів

БЕБ на Київщині викрило дев’ять підпільних гральних закладів

Укрінформ
Бюро економічної безпеки у Київській області припинило діяльність 9 нелегальних гральних закладів, що займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей в Борисполі, Броварах, Боярці та Вишневому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Послуги у сфері азартних ігор надавалися без відповідних ліцензій, з використанням комп’ютерної техніки для доступу до онлайн-казино та спеціальних програм-симуляторів гральних автоматів", - йдеться в повідомленні.

Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях та працювали в закритому режимі. Розпізнавальних вивісок чи реклами не було. Про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністратором. Незаконні послуги надавалися цілодобово, з порушенням комендантської години.

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили речові докази здійснення незаконної діяльності: майже 90 комплектів комп’ютерної техніки з інстальованим програмним забезпеченням, чорнові бухгалтерські записи, флеш-накопичувачі, відеореєстратори, мережеве обладнання, мобільні телефони тощо.

Читайте також: Посилення контролю за гральним бізнесом: комітет ВР підтримав доопрацьований законопроєкт

Як повідомлялось, аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у місті Києві виявили підприємство, яке безпідставно заявило про бюджетне відшкодування 10 млн грн податку на додану вартість.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-