Вінниця передала 28-й ОМБр генератори, тепловізори і блоки швидкої зарядки

Вінниця передала 28-й ОМБр генератори, тепловізори і блоки швидкої зарядки

Фото
Укрінформ
Вінницька громада технічно підсилила бійців 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу, передавши їм придбані за бюджетні кошти генератори, тепловізори і блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Генератор потужністю 150 кВт, п’ять монокулярів тепловізійних та стільки ж блоків багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power передав від Вінницької громади міський голова Сергій Моргунов разом із секретарем міської ради Павлом Яблонським бійцям 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу», – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, генератор військові використовуватимуть на позиціях, що розташовані трохи далі від лінії розмежування. Ним будуть забезпечувати також цивільних, адже ворог майже повністю зруйнував енергетичну інфраструктуру на східному напрямку.

Читайте також: Вінницька громада технічно підсилила військові частини, які збивають ворожі дрони

Окрім генератора, передали військовим також тепловізори та зарядні станції Bandera Power. Вони безшумні і це дозволяє їх безпечно використовувати на передових позиціях.

Як повідомлялось, раніше Вінницька громада технічно підсилила три військові частини, які збивають ворожі дрони. Цим підрозділам передали придбані коштом громади 12 зарядних блоків «Bandera Power 225S», сім пошукових прожекторів, а також одинадцять тепловізійних монокулярів і три квадрокоптери DJI Mavic 3 Thermal.

Читайте також: Вінничина передала захисникам 20 FPV-дронів

29 березня міська рада на сесії виділила 13,7 млн грн на підсилення військових частин і покращення умов для реабілітації захисників.

А в бюджеті громади на 2024 рік на пріоритет «безпека та оборона» передбачили майже 1 млрд грн. Це третина коштів, які не входять до захищених статей.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині ОВА спільно з Вінницьким техуніверситетом передали землякам, які служать у військовій частини А7084, 20 FPV-дронів.

Фото: Вінницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-