На Херсонщині внаслідок обстрілів за добу пошкоджені 27 об’єктів

На Херсонщині внаслідок обстрілів за добу пошкоджені 27 об’єктів

Фото
Укрінформ
На Херсонщині внаслідок обстрілів за минулу добу зазнали пошкоджень 27 об’єктів, зокрема, житло, газопроводи, насосна станція агрофірми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У населених пунктах пошкоджень зазнали 27 об’єктів: два багатоквартирні та 15 приватних будинків, об’єкт критичної інфраструктури, газопроводи, насосна станція агрофірми, чотири автомобілі, гараж та господарська споруда», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, минулої доби війська РФ обстрілювали правобережжя Херсонської області з мінометів, артилерії, били з БПЛА, завдали ракетних ударів.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Білозерка, Антонівка, Кізомис, Інженерне, Придніпровське, Софіївка, Дар’ївка, Берислав, Гаврилівка, Кар’єрне, Борозенське, Золота Балка та Нововоронцовка.

Зокрема, по Бериславському району ворог здійснив ракетні удари. У Борозенському постраждало подружжя, яке в той час працювало на городі. Внаслідок вибуху 69-річний чоловік отримав тяжкі травми і того ж дня помер у лікарні, його 67-річна дружина отримала контузію та уламкові поранення рук, після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася. На місці влучання утворилася величезна вирва глибиною два метри та діаметром п’ять метрів, пошкоджено газопровід та будинок потерпілих.

У Білозерській громаді внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури. Упродовж доби ворог завдавав артилерійські удари безпосередньо по Білозерці, у населеному пункті снарядами пошкоджені багатоквартирний та щонайменше 10 приватних будинків, три автомобілі та гараж.

Читайте також: У Херсоні показали наслідки обстрілу Корабельного району

У поліції розповіли, що дроном типу FPV військові країни-агресора атакували територію агрофірми у Станіславській громаді. У результаті вибуху на місці влучання виникла пожежа та пошкоджена насосна станція.

Під атакою армії РФ із лівобережжя перебував і Херсон. У результаті ворожого артобстрілу пошкоджені багатоквартирний будинок у Таврійському мікрорайоні та газопровід у прибережній частині Корабельного району.

Підкреслюється, що на місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією голови обласної державної адміністрації Олександа Прокудіна, минулої доби російська армія здійснила обстріли 16 населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-