Святослав Вакарчук відвідав поранених прикордонників

Святослав Вакарчук відвідав поранених прикордонників

Фото, відео
Укрінформ
Лідер рок-гурту «Океан Ельзи» відвідав прикордонників, які проходять лікування після поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ-Західний кордон у Фейсбуці.

Фронтмен відомого українського рок-гурту «Океан Ельзи» відвідав прикордонників, які наразі проходять лікування у Львівському військово-медичному центрі ДПСУ після поранень, отриманих під час виконання бойових завдань.

Святослав Вакарчук поспілкувався з воїнами та медичним персоналом, який завзято ставить на ноги навіть найскладніших пацієнтів. Аби підняти настрій та бойовий дух пораненим та медикам, рок-виконавець влаштував для них імпровізовану концертну програму. Разом з прикордонниками співак виконав свої найвідоміші хіти.

Читайте також: «Океан Ельзи» презентував першу пісню англомовного альбому

Після концерту Святослав Вакарчук зазначив: «Для мене сьогодні особлива честь бути тут разом з вами, співати для вас, відчувати вашу силу, вашу стійкість та незламність, козацький бойовий дух. Дякую вам, хлопці, за те, що бороните нашу землю, не зупиняєтеся у цій боротьбі та вперто винищуєте ворога. Вірю у вас та нашу Перемогу!»

Як повідомляв Укрінформ, на торішньому концерті у Стамбулі гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук подякував виробникам "Байрактарів" за підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-