Дрон на подвір'ї, вирви та руйнування: на Черкащині й Вінниччині показали наслідки нічної атаки

Дрон на подвір'ї, вирви та руйнування: на Черкащині й Вінниччині показали наслідки нічної атаки

Фото
Укрінформ
У Черкаській області та на Вінниччині документують наслідки нічної атаки російських дронів.

Про це повідомляють прокуратура Черкащини та поліція Вінницької області.

За даними слідства, в ніч з 28 на 29 березня 2024 року збройні сили країни-агресора атакували територію Черкаської області.

"Близько 23:30 ворог завдав ударів по інфраструктурі обласного центру із використанням БПЛА. Внаслідок атаки у Черкасах зруйновано складське приміщення. Після 5:00 нова атака ворога була спрямована на критичну інфраструктуру. Зазнали пошкоджень та руйнувань нежитлові приміщення й інші споруди. На щастя, люди не постраждали", – йдеться в повідомленні.

На Вінниччині ворожий дрон упав на територію приватного домоволодіння, зафіксовані пошкодження будинку і господарських приміщень.

Читайте також: Росіяни вночі та зранку атакували 10 регіонів України, шестеро постраждалих - Клименко

«Уночі 29 березня падіння уламків збитого безпілотного літального апарату на територію приватного сектору у Жмеринському районі Вінницької області спричинило вибух. Пошкоджень зазнали будинок, гаражне приміщення та інші об’єкти домоволодіння», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час вибуху в будинку знаходилась родина з дітьми. Ніхто не постраждав.

Пожежу, яка виникла під час інциденту, ліквідували співробітники ДСНС. Слідчі, криміналісти та вибухотехніки головного управління поліції області фіксують та документують воєнний злочин.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 29 березня росіяни під час масованої комбінованої атаки вкотре вдарили по енергетичних об'єктах.

Фото: прокуратура Черкаської області, поліція Вінниччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-