На Донеччині продовжують цілодобово діяти 187 пунктів незламності - ОВА

На Донеччині продовжують цілодобово діяти 187 пунктів незламності - ОВА

Укрінформ
На території Донеччини продовжують діяти 187 пунктів незламності, 175 з яких з оптоволоконним Інтернетом.

Як передає Укрінформ, про це повідомлялося у ході засідання Урядового комітету з питань відновлення України, розвитку громад, територій та інфраструктури, до якого долучилися заступник голови Донецької ОВА Ігор Бойко та в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОВА Павло Челпих, йдеться на сайті ОВА.

Під час заходу обговорювали внесення змін до Порядку організації та функціонування пунктів незламності.

У Донецькій ОВА нагадали, що на території області діють 187 пунктів незламності, 175 з яких обладнані оптоволоконним підключенням до мережі Інтернет; усі пункти працюють цілодобово та готові за потреби надавати послуги мешканцям області.

Зазначається, що всього завдяки роботі пунктів незламності на Донеччині допомогу було надано 569 775 особам.

Як повідомлялося, на території Одеської області наразі діють 530 пунктів незламності, влада готова розгорнути ще 282 у разі потреби.

Читайте також: На Донеччині відновлюватимуть ліси попри бойові дії

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Як повідомлялося, на території Донецької області, яка сьогодні контролюється українською владою, проживають близько 514 тисяч людей.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-