З Красногорівки «Білі янголи» евакуювали п’ятьох цивільних, з них троє поранених

З Красногорівки «Білі янголи» евакуювали п’ятьох цивільних, з них троє поранених

Відео
Укрінформ
З Красногорівки на Донеччині «Білі янголи» евакуювали п’ятьох цивільних, з яких троє були поранені - чоловік та двоє жінок. На виїзді група мало не потрапила під ворожий удар.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донецької області та оприлюднила відео цієї евакуації.

«Російські війська скинули КАБ-1500 на житлову п’ятиповерхівку. У перші години після обстрілу на місці працював екіпаж «Білий Янгол». Поліцейські евакуювали трьох постраждалих і двох жінок, які попросили забрати їх з пекла», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на виїзді з міста група поліцейських мало не потрапила під ворожий удар – життя врятували лічені хвилини.

Читайте також: Росіяни з «Ураганів» і «Градів» обстріляли Харківщину, поранені двоє цивільних

Серед евакуйованих: 70-річний чоловік та дві жінки 57 та 64 роки, які зазнали осколкових поранень. Правоохоронці відразу надали їм першу допомогу та доставили в лікарню.

Ще дві жінки попросили про евакуацію, бо розуміли, що наступного прильоту вони можуть не пережити, пояснили правоохоронці.

«Російські окупанти стирають Красногорівку з лиця землі, проте «Білі янголи» ще забезпечують людям можливість виїхати. Не зволікайте – бережіть своє життя та евакуюйтесь», - наголосили в поліції.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-