У Тернополі розслідують обставини ДТП за участі правоохоронця

У Тернополі розслідують обставини ДТП за участі правоохоронця

Укрінформ
У Тернополі вчора сталася ДТП за участю чотирьох авто. Автомобіль, за кермом якого перебував правоохоронець виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з трьома автомобілями. Постраждала вагітна жінка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця ТУ ДБР, розташованого у м. Львові Тетяна Муравель.

«Працівники ДБР розслідують справу про ДТП у Тернополі за участі правоохоронця. Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху – за ч. 1 ст. 286-1 КК України. Ця аварія сталася 25 березня на вулиці Мазепи у Тернополі. Автомобіль, за кермом якого перебував працівник правоохоронного органу, проігнорувавши червоний сигнал світлофора, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з трьома автомобілями. За попередніми даними, правоохоронець був у стані алкогольного сп’яніння», - повідомила Муравель.

За інформацією ДБР, були відібрані зразки крові для проведення експертизи. Триває досудовий розгляд справи, де будуть встановлені всі обставини цього ДТП.

У ГУ Нацполіції в Тернопільській області повідомили, що у ході перевірки стало відомо, що водій Audi Q5, виконуючи поворот, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із Volkswagen Passat, Suzuki SX4 та автомобілем Jaguar EV400. Дані транспортні засоби стояли на червоному сигналі світлофора на перехресті вулиць Львівська - Мазепи. 

У pезультaті ДТП тілесні ушкодження oтpимaлa вaгітнa вoдійкa Suzuki SX4. Її дoпpaвили дo лікapні, зазначили в поліції.

Читайте також: На Прикарпатті у ДТП загинула жінка і п'ятирічна дитина, немовля - в реанімації

Медична директорка Центpу екстpенoї медичнoї дoпoмoги Теpнoпільщини Гaннa Мoнчaк повідомила, що вoдійкa пеpебувaлa нa 33 тижні вaгітнoсті.

«Жінка при лобовому зіткненні вдарилася передньою частиною тіла, тому пoтеpпілу гoспітaлізувaли у пеpинaтaльний центp «Мaтеpі і дитини». Інші учaсники ДТП не звеpтaлися пo дoпoмoгу», - зaзнaчилa Мoнчaк.

Як повідомляв Укрінформ, на Буковині слідчі поліції розслідують обставини ДТП, в якій травмувалися п’ятеро осіб, серед яких троє дітей.

Фото: ГУ Нацполіції в Тернопільській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-