На Житомирщині священника УПЦ МП підозрюють у розбещенні неповнолітньої

На Житомирщині священника УПЦ МП підозрюють у розбещенні неповнолітньої

Укрінформ
На Житомирщині священника УПЦ Московського патріархату підозрюють у розбещенні неповнолітньої дитини, яка позбавлена батьківського піклування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва ювенального прокурора Коростенської окружної прокуратури настоятелю храму повідомили про підозру у розбещенні неповнолітньої (ч.1 ст.156 КК України). Розслідуванням встановлено, що злочин проти статевої свободи неповнолітньої восени минулого року скоїв настоятель храму, який належить до УПЦ МП, що в одній з територіальних громад області», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, підозрюваний скористався соціальним статусом неповнолітньої. Дитина була позбавлена батьківського піклування, проживала у сім'ї піклувальників – дідуся і бабусі, яка за станом здоров’я обмежена у пересуванні. Священник і потерпіла жили в одному селі та були знайомі.

Читайте також: На Закарпатті судитимуть двох священників УПЦ МП за антиукраїнську діяльність

Зазначається, що підозрюваний при зустрічі на вулиці чинив тиск на неповнолітню, вимагав приходити до нього у двір, та, користуючись відсутністю будь-яких сторонніх очевидців, вчиняв розпусні дії. Потім давав невелику суму грошей «на морозиво».

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомлялося, на Житомирщині чоловіка підозрюють у неодноразовому зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки, якою опікувалася бабуся.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-