У Краматорську достроково завершують опалювальний сезон

У Краматорську достроково завершують опалювальний сезон

Укрінформ
У Краматорську в Донецькій області через підвищення температури атмосферного повітря вирішили завершити опалювальний сезон достроково – у ніч з 28 на 29 березня.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«З огляду на суттєве підвищення показників температури атмосферного повітря, вирішено, що опалювальний сезон у Краматорську завершиться у ніч із 28 на 29 березня», - йдеться у повідомленні.

Таке рішення озвучили у понеділок на оперативній нараді з питань житлового та комунального господарства Краматорської військадміністрації.

На нараді разом із теплопостачальниками обговорили поточну ситуацію, що склалася на комунальних підприємствах міста. Завершення опалювального сезону в Краматорську дозволить також заощадити на платіжках і жителям міста.

Читайте також: Битва за Україну. День сімсот п’ятдесят п’ятий

Водночас у керуючих компаніях міста наголосили, що сплата за послугу з управління багатоквартирними будинками зі сторони мешканців вкрай низька. Поки що сподіваються, що мешканці знайдуть змогу покращити платіжну дисципліну, проте нагадують: якщо ситуація не зміниться, надавати послуги буде важче.

Як повідомлялося, у Харкові через російські ракетні удари 22 березня достроково завершиться опалювальний сезон, війська РФ знищили основні енергооб’єкти міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-