На ТОТ Херсонщини росіяни викрали ще одного цивільного

На ТОТ Херсонщини росіяни викрали ще одного цивільного

Укрінформ
На ТОТ Херсонщини окупанти вдерлися до будинку мешканця Любимівки Каховського району Олексія Грінька, накинули йому мішок на голову і вивезли в невідомому напрямку.

Про це у Фейсбуці написав каховський журналіст Олег Батурін, передає Укрінформ.

«Російські військові продовжують терор проти цивільного населення тимчасово окупованої частини Херсонської області», - інформує Батурін.

За його словами, 22 березня вони вдерлися до будинку мешканця Любимівки Каховського району 43-річного Грінька Олексія Григоровича, накинули йому мішок на голову і вивезли у невідомому напрямку.

Як розповіли джерела Центру журналістських розслідувань, 22 березня 2024 року російські військові вдиралися до помешкань багатьох мешканців Любимівської селищної громади. Вони нібито шукали українських диверсантів, адже якраз того дня ЗСУ вдалося знищити склад боєкомплектів російських окупантів, розташований у будівлі захопленого колишнього місцевого дитсадка.

Зазначається, що в 2023 році окупанти вже влаштовували незаконний обшук будинку Олексія Грінька. Відомо, що він намагався виїхати з окупації, але загарбники його не пропустили і сильно побили на одному зі своїх блокпостів. Він був змушений повернутися до рідної Любимівки.

Як повідомляв Укрінформ, у Каховці продовжуються викрадення цивільних громадян - 14 березня 2024 року зі свого будинку було викрадено каховчанина Олександра Герчаковського. Російські військові в балаклавах вдерлися до будинку, скрутили руки, побили та вивезли в невідомому напрямку.

Читайте також: Розстріл людей в Коханах на ТОТ Херсонщини: росіяни не віддають рідним тіла вбитих

На ТОТ Херсонщини окупанти вбили настоятеля храму, який відмовився переходити у російську церкву. Російські загарбники закатували до смерті 59-річного Степана Подольчака – настоятеля храму Православної церкви України в селищі Каланчак Скадовського району Херсонщини.

А в тимчасово захопленій Горностаївці Каховського району Херсонської області російські загарбники закатували до смерті 28-річного Руслана Руснака.

Фото з сайту investigator.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-