На Харківщині вводять графіки аварійного відключення електроенергії через обстріли РФ

На Харківщині вводять графіки аварійного відключення електроенергії через обстріли РФ

Укрінформ
У Харківській області для відновлення електросистеми почали застосовувати аварійні графіки відключень.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Енергетики області продовжують відновлювати електропостачання після обстрілів окупантів. Сьогодні АТ «Харківобленерго» почали застосовувати графіки аварійних відключень. Їхнє коригування триває, враховуючи складну ситуацію в електричних мережах Харківщини», - написав Синєгубов.

Він зазначив, що працюють над першочерговим повним заживленням обʼєктів критичної інфраструктури, що дозволить відновити повноцінну життєдіяльність міста Харкова та Харківської області.

Читайте також: На Харківщині внаслідок обстрілів загинув чоловік, ще один поранений

Кореспондентові Укрінформу у пресслужбі Харківобленерго повідомили, що зараз графіки в процесі коригування, бо всім зрозуміло, що поточна ситуація вкрай складна. По готовності їх одразу оприлюднять.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок атаки російської армії по енергосистемі Харкова ще 200 тисяч абонентів залишаються без світла.

 та "Іскандерами-М". Унаслідок ворожої атаки місто опинилося без електроживлення. 22 березня російські загарбники атакували Харків та область ракетами С-30

Станом на 23 березня у місті 35% житлових будинків були підключені до електропостачання. Наразі в Харкові вимкнене вуличне освітлення, не працює електротранспорт, бо не вистачає потужностей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-