У Миколаєві під час обстрілу загинула мама відомої спортсменки Світлани Малькової

У Миколаєві під час обстрілу загинула мама відомої спортсменки Світлани Малькової

Укрінформ
У Миколаєві під час ворожого обстрілу загинула мама відомої української спортсменки Світлани Малькової.

Про це повідомляє у Фейсбуці Міністерство молоді та спорту України, передає Укрінформ.

«Готувалася боротися за олімпійську ліцензію, а тим часом рашисти вбили її маму… Світлана Малькова у складі національної збірної України зі стрибків на батуті завтра мала розпочати змагання на Кубку світу у німецькому Котбусі. Змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024. Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Сиванич», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 55-річна жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому російські терористи вдарили балістичною ракетою.

«Сьогодні російська ракета вбила мою маму», — написала в Instagram сестра Світлани, Лєна.

Читайте також: У Миколаєві пролунав вибух

Перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося саме у спорткомплексі цього підприємства, яке стало ціллю росіян. Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт. Світлана Малькова — чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.

Як повідомлялося, 21 березня російські окупанти серед дня вдарили балістикою по Миколаєву. Поцілили у промислове підприємство. Постраждали шестеро його працівників. Одна жінка загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-