У Ладижині відновили електропостачання, припинене після влучання ракети

У Ладижині відновили електропостачання, припинене після влучання ракети

Укрінформ
У м. Ладижині Вінницької області відновили електропостачання, припинене після влучання ракети в інфраструктурний об’єкт.

Про це у Фейсбуці повідомляє Ладижинський міський голова Олександр Коломієць, передає Укрінформ.

«Наразі енергетики вже відновили електропостачання, а фахівці відповідних служб задіяні у ліквідації наслідків ворожої атаки», - написав Коломієць.

За його словами, до Ладижина виїхала група профільних фахівців Вінницької ОВА, які разом із міськрадою працюватимуть над відновленням критично важливих послуг.

Раніше Коломієць повідомляв, що місто після влучання ракети в об’єкт інфраструктури залишилось без тепла і води.

Посадовець також зазначив, що торік місто за підтримки обласної влади, вітчизняних і міжнародних благодійних організацій виконало значний обсяг робіт із розбудови альтернативних джерел теплопостачання.

Читайте також: Росіяни атакували Україну понад 60 «Шахедами» і майже 90 ракетами - Зеленський

«Наразі ми маємо сприятливий температурний режим, проте котельні готові до запуску і в разі потреби забезпечать мешканців міста теплом», - додав Коломієць.

Як повідомлялось, у громаді цілодобово працюватимуть пункти незламності, де можна зарядити мобільні пристрої, скористатися інтернетом та зігрітися. Наразі у Ладижині триває процес переведення міської лікарні на альтернативне джерело опалення.

На Вінниччині під час ракетної атаки відбулося влучання в об’єкт критичної інфраструктури. В області відновлюють електропостачання.

Фото: ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-