На Прикарпатті затримали трьох місцевих торговців зброєю

На Прикарпатті затримали трьох місцевих торговців зброєю

Фото
Укрінформ
На Івано-Франківщині СБУ затримала трьох місцевих мешканців, які торгували зброєю.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Управління СБУ в Івано-Франківській області, передає Укрінформ.

«Служба безпеки та Національна поліція на Прикарпатті упередили потрапляння арсеналу боєприпасів та зброї на «чорний ринок». Затримано трьох чоловіків, які торгували військовими «трофеями». Фігурантам оголошено про підозру за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зараз вони під вартою», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що троє підозрюваних - мешканці Косівського району.

«Вони налагодили придбання та перепродаж стрілецької зброї, а також боєприпасів, які потрапляли з району бойових дій», - додали в управлінні СБУ.

Правоохоронці задокументували продаж трьох автоматів Калашникова різних модифікацій, пістолетів-кулеметів, рушниці з оптичним прицілом та набоїв.

Читайте також: Привласнили допомогу для ЗСУ на майже ₴1,7 мільйона: у Києві затримали двох псевдовійськових

«Під час обшуків у затриманих вилучені снайперська гвинтівка Драгунова, 2 гранати М67, 6 пістолетів, 3 гвинтівки, оптичні приціли, глушники, порох та майже тисяча набоїв до стрілецької зброї різного калібру», - зазначається у повідомленні.

Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі. Правоохоронці проводять заходи для встановлення каналів потрапляння боєприпасів та зброї в руки продавців.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України та Національна поліція викрили у Харківській, Київській та Дніпропетровській областях продавців трофейної російської зброї та боєприпасів представникам кримінальних кіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-