«Білі янголи» під обстрілами вивезли з небезпечних районів Донеччини сімох людей

«Білі янголи» під обстрілами вивезли з небезпечних районів Донеччини сімох людей

Відео
Укрінформ
З Донеччини під ворожими ударами ракет і авіації поліцейські евакуаційного екіпажу «Білі янголи» вивезли з небезпеки сімох людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція Донецької області та оприлюднила відео цієї евакуації.

«Під ударами ракет і авіації: авдіївські «Білі янголи» вивезли з небезпеки сімох людей. З наближенням фронту все більше мешканців Очеретинської територіальної громади просять поліцейських про евакуацію», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що по допомогу до екіпажу «Білий янгол» звернулася родина з селища Желанне. Там 51-річна жінка з інвалідністю потребувала лікування, тож її 58-річний чоловік та 26-річна донька вирішили сім'єю виїхати до безпечного місця.

Ще одне подружжя доглядало за 85-річною маломобільною бабусею, але цілодобові обстріли окупантів змусили сім’ю покинути оселю та рятувати життя.

Читайте також: Із Великої Писарівки на Сумщині евакуювали вже 285 людей

І ще без житла залишили росіяни літнього чоловіка, в будинок якого влучили снаряди. Пенсіонер дивом залишився живий і погодився на виїзд.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-