На Херсонщині внаслідок обстрілів постраждали троє поліцейських

На Херсонщині внаслідок обстрілів постраждали троє поліцейських

Укрінформ
На Херсонщині минулої доби внаслідок обстрілів постраждали троє поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області.

«Російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів, били з артилерії, мінометів, танків, авіації та БПЛА. В результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед них – троє поліцейських», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, від ворожих обстрілів потерпали Херсон, Садове, Антонівка, Наддніпрянське, Понятівка, Киселівка, Іванівка, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Гаврилівка, Львове, Нововоронцовка та Дудчани.

Пошкоджень зазнали шість приватних та два багатоповерхові будинки, два автомобілі, газова АЗС та автосервісне підприємство.

Зокрема, війська РФ атакували дроном Львове. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 43-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма та вогнепальні поранення різних частин тіла.

У місті Берислав внаслідок атаки дроном-камікадзе типу «FPV» пошкоджений багатоповерховий будинок. У Нововоронцовці ворожий БПЛА пошкодив газову заправку, а в Антонівці – автомобіль.

Як інформують у поліції, по Іванівці російські війська били з танка, в результаті чого постраждали троє працівників поліції, у всіх контузії.

З тимчасово окупованого лівого берега Дніпра російські війська з артилерії обстрілювали і місто Херсон. Під вогневим ураженням ворога перебували припортова інфраструктура та житлові квартали. Зафіксовані пошкодження автосервісного підприємства у Дніпровському районі та багатоповерхового будинку у мікрорайоні «Корабел».

Читайте також: Війська РФ за добу атакували 18 населених пунктів на Херсонщині, є поранений

За минулу добу поліція відреагувала на 157 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 6 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ,у Херсоні вночі внаслідок обстрілу горіли балкони та квартири багатоповерхівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-