У Львівській громаді заклали сквер пам’яті воїнів-добровольців

У Львівській громаді заклали сквер пам’яті воїнів-добровольців

Фото
Укрінформ
У Львівській громаді з’явиться сквер на вшанування пам’яті воїнів-добровольців.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

"У Брюховичах на вул. Незалежності України буде сквер пам’яті воїнів добровольчих формувань. 14 березня, у День українського добровольця, там висадили дерева та встановили інформаційну таблицю. А найближчим часом ця зелена зона офіційно отримає статус скверу", - поінформували у міськраді.

Зазначається, що йдеться про територію площею 1,4309 га. Там ростуть зелені насадження, в основному сосни та модрини, а також є дитячий та спортивний майданчики.

"На найближчу сесію колеги готують ухвалу, відповідно до якої ця територія отримає статус скверу та матиме балансоутримувача. Окрім того, була позиція мешканців та воїнів-добровольців, щоб присвятити цей сквер воїнам добровольчих формувань», - розповіла керівниця департаменту міської агломерації ЛМР Ірина Круглова.

Надалі сквер пам’яті воїнів добровольчих формувань буде обслуговувати ЛКП «Зелений Львів».

Читайте також: У Львові донори крові можуть отримати безкоштовні квитки до театру або музею

Як повідомлялося, в Україні 14 березня відзначають День українського добровольця. Цей день започатковано 17 січня 2017 року Верховною Радою з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Фото: Львівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-