У Львові за місяць до центру рекрутингу ЗСУ звернулися майже 300 людей

У Львові за місяць до центру рекрутингу ЗСУ звернулися майже 300 людей

Фото
Укрінформ
За місяць до центру рекрутингу української армії у Львові звернулося майже 300 осіб, серед них вже є й такі, що розпочали службу.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Зараз маємо 103 анкети кандидатів, які опрацьовують рекрутери. 39 кандидатів - на етапі консультацій, тобто шукаємо для них посаду, яка їх зацікавила. 42 кандидати ведуть перемовини з військовими частинами, 4 - на стадії отримання рекомендаційного листа, а ще 3 - проходять процес оформлення документів у ТЦК. Також 1 кандидат скерований у навчальний центр та 1 - уже призваний на службу», - повідомила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

За її словами, із 39 кандидатами робота припинена з різних причин. Це перевищення граничного віку чи недосягнення призовного віку, самостійна відмова кандидата, невідповідність за станом здоров'я тощо.

Охочі також звертаються просто за консультаціями, не надаючи своїх даних і не заповнюючи анкет. Таких кандидатів було 40. У центрі вони отримують необхідну інформацію та консультації про вакансії у ЗСУ.

До центру рекрутингу звернулися і троє громадян інших держав, їх сконтактували з Інтернаціональним легіоном.

Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. У ньому працюють фахівці із зайнятості. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67.

Це - пілотний проєкт Міністерства оборони і мерії Львова. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Фото: Андрій Садовий / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-