За неіснуючий гумовий човен ухилянти заплатили по $5000

За неіснуючий гумовий човен ухилянти заплатили по $5000

Фото, відео
Укрінформ
Іванофранківця та криворіжця, які пробиралися до кордону з Угорщиною, виявили ввечері за допомогою безпілотника прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону.

Про це повідомила Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

Дочекавшись, коли стемніє, чоловіки через чагарники стали пробиратися до річки Тиса, якою проходить кордон. Дії чоловіків зафіксував оператор БПЛА та скерував до місця виявлення групу реагування.

За 10 метрів до кордону порушників затримали.

Чоловіки розповіли, що, за 5 тисяч доларів з кожного, ділки пообіцяли переправити їх човном в Угорщину. На березі річки «вояжерів» мав чекати гумовий човен. Проте, окрім прикордонників, ніхто їх не очікував.

Читайте також: До $7 тисяч за фейкову інвалідність: на Миколаївщині викрили ще одну схему для ухилянтів

Порушників затримали. Для з’ясування усіх обставин правопорушення та встановлення осіб, причетних до організації незаконної подорожі, їх доставили до прикордонного підрозділу.

Стосовно чоловіків складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Як повідомлялось, на Закарпатті СБУ викрила групу осіб, яка системно переправляла за кордон чоловіків лісовими стежками, з людини ділки брали по 4 тисячі доларів, упродовж місяця переправляли до двох десятків осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-