В окупованому Маріуполі виявили ще одне стихійне місце поховання загиблих

В окупованому Маріуполі виявили ще одне стихійне місце поховання загиблих

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому армією РФ Маріуполі знайшли ще одне стихійне місце поховання місцевих мешканців, які загинули через повномасштабне вторгнення Росії в Україну у 2022 році.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила міська рада українського Маріуполя та опублікувала відповідну світлину.

«В тимчасово окупованому місті досі знаходять стихійні місця поховання людей, які загинули від російських обстрілів. Цього разу могилу виявили у Центральному районі, на 23-му мікрорайоні. Відповідне фото виклали маріупольці в місцевих пабліках», - йдеться у повідомленні.

У міській раді нагадали, що у 2022 році під час російської блокади Маріуполя та щільних обстрілів люди вимушені були ховати загиблих у дворах, парках, на городах та в інших місцях. Поодинокі поховання знаходять досі. Багато людей були поховані у братських могилах чи під завалами будинків.

Читайте також: У Будинку зв’язку в Маріуполі виявили людські останки

Як повідомлялося, за попередніми даними у Маріуполі від російських загарбників загинуло понад 22 тисячі людей. Але кількість жертв може бути в рази більшою, і це стане відомо тільки після деокупації Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-