Росіяни завдали авіаудару по Кривошиївці на Луганщині

Росіяни завдали авіаудару по Кривошиївці на Луганщині

Укрінформ
Російські загарбники завдали чергового авіаційного удару по Кривошиївці Луганської області.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, "атакувальні зусилля ворог зосередив на Лиманському напрямку. За підтримки авіації та артилерії спробував просунутися в районі Білогорівки, а також поблизу сусідніх населених пунктів. Зокрема на південь від Невського".

Водночас, зауважив Лисогор, на Куп’янській ділянці фронту "росіяни, ймовірно, взяли нетривалу тактичну паузу. Це стосується виключно штурмових дій. Обстріли там не припиняються. Як і авіаційні удари – черговий завдано по Кривошиївці".

Читайте також: На фронті за добу сталося 72 боєзіткнення

Як ідеться в повідомленні, "у Рубіжному будівельники-гастролери беруться за показові ремонти виключно вцілілих будинків. В одному з них демонтували вцілілі вікна господарів і зникли. Протяг гуляє квартирами вже декілька тижнів. В іншому нові вікна все ж встановили. Але без ручок – вікна неможливо відчинити".

Аби потрапити до квартир, де відсутні господарі, ці ремонтники ламають двері. Замість них "можуть поставити стандартні двері, значно менші по висоті – зверху залишаються великі отвори", зазначили в ОДА і додали: "Доки туди не заселяться гості з РФ або колаборанти, ключі від житла очікують на власника в комендатурі. Щоб їх отримати – тепер замало мати всі необхідні на нерухомість документи. Змушують оформити паспорт РФ".

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганщини російські загарбники посилили перевірки на блокпостах через "вибори" президента РФ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-