З Донеччини за тиждень евакуювали понад 160 осіб

З Донеччини за тиждень евакуювали понад 160 осіб

Укрінформ
У Донецькій області рятувальники за минулий тиждень допомогли евакуюватися 163 цивільним особам, сімох з них вивезли із зони активних бойових дій.

Про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Протягом минулого тижня рятувальники евакуювали 7 людей із зони проведення активних бойових дій, в тому числі: 5 мешканців с. Новоселівка Перша, 1 мешканця смт Очеретине, 1 мешканця смт Нью-Йорк, а також надали допомогу 156 особам в пунктах збору та посадки до евакуаційного транспорту», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що рятувальники Донеччини продовжували щоденно забезпечувати водою мешканців прифронтових населених пунктів: протягом тижня людям було підвезено 128 кубометрів питної та 174,6 кубометра технічної води.

Водночас вони розвезли 83,6 тонни гуманітарних вантажів.

Читайте також: «Білі янголи» під ворожим вогнем евакуювали з Авдіївського напрямку ще п’ятьох людей

Крім того, піротехніками ДСНС протягом тижня обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 746,85 га території області, виявлено та знищено 205 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, за останніми даними, на території Донеччини залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в безпечні регіони евакуйовано 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Фото ілюстративне: ДСНС у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-