На Херсонщині внаслідок обстрілів РФ за добу поранені троє цивільних

На Херсонщині внаслідок обстрілів РФ за добу поранені троє цивільних

Укрінформ
Протягом доби на Херсонщині від ворожих обстрілів постраждали троє цивільних, загарбники били по житлових кварталах населених пунктів області, зокрема були пошкоджені  чотири багатоповерхівки та дев'ять приватних будинків.

Про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

"Минулої доби противник обстрілював Станіслав, Берислав, Олександрівку, Осокорівку, Томарине, Томину Балку, Антонівку, Придніпровське, Садове та місто Херсон. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема були пошкоджені  4 багатоповерхівки та 9 приватних будинків", - зазначив він.

Прокудін наголосив, що у Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджено навчальний заклад, медичну установу та газогін.

Читайте також: Ворог поцілив ракетою по підприємству на Дніпропетровщині, є постраждалий

Також, за його словами, внаслідок ворожих атак у населених пунктах області були зафіксовані влучання у господарську споруду та автівки. Через російську агресію 3 людини дістали поранення.

Нагадаємо, за даними Генштабу, протягом минулої доби відбулося 73 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 95 авіаційних ударів, здійснив 136 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-