На Одещині внаслідок атаки дронів пошкоджена промислова будівля, на Миколаївщині - ЛЕП

На Одещині внаслідок атаки дронів пошкоджена промислова будівля, на Миколаївщині - ЛЕП

Укрінформ
В Одеській області внаслідок влучання російського дрона на промисловому об'єкті пошкоджена будівля, а у Миколаївській області дрон-камікадзе пошкодив лінію електропередач.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграміповідомляють Сили оборони півдня України.

Вночі росіяни знову атакували південні регіони України дронами-камікадзе типу Shahed-131/136, запустивши їх традиційними маршрутами із складними маневрами.

В операційній зоні Сил оборони півдня України підрозділи ППО в інтенсивному режимі понад 4,5 години відбивали масовану атаку дронів, які заходили і з акваторії моря, і з тимчасово захопленої частини Херсонської області.

20 БПЛА були знищені, з них 11 - на Одещині, шість - на Миколаївщині, два - на Херсонщині та ще один - на Дніпропетровщині.

Ворог вкотре спрямовував ударні безпілотники через житлові квартали і промислові райони населених пунктів, що ускладнювало роботу ППО, підкреслили в Силах оборони півдня.

Читайте також: Ворог поцілив ракетою по підприємству на Дніпропетровщині, є постраждалий

"Влучанням одного із дронів на промисловому об'єкті в Одеському районі пошкоджено будівлю. Пожежу рятувальники оперативно ліквідували. Люди не постраждали. Влучанням на відкритій території Миколаївщини дрон-камікадзе пошкодив ЛЕП. Ведуться відновлювальні роботи", - ідеться в повідомленні.

Згодом у Миколаївській ОВА уточнили, що через російську атаку знеструмлені два населених пункти. 

Як повідомляв Укрінформ, вночі 10 березнясили протиповітряної оборони знищили 35 із 39 дронів-камікадзе, якими Україну атакувала Росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-