На Буковині біля кордону з Румунією затримали мікроавтобус із 34 ухилянтами

На Буковині біля кордону з Румунією затримали мікроавтобус із 34 ухилянтами

Фото
Укрінформ
У Чернівецькій області біля кордону з Румунією правоохоронці зупинили мікроавтобус, в якому перевозили 34 чоловіків призовного віку. Кожен із них заплатив по 10 тисяч євро для незаконного переправлення через кордон.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецький прикордонний загін, передає Укрінформ.

"На ділянці відділу «Порубне», після короткого переслідування, правоохоронці зупинили мікроавтобус, у вантажному відсіку якого в бік кордону прямувало 34 чоловіки. Як з’ясувалося, пасажири мікроавтобуса є громадянами України, мешканцями 12 різних областей, віком від 25 до 40 років. За доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску кожен з пасажирів заплатив по 10 тисяч євро", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначають, що під час затримання порушники поводилися зухвало та не виконували законних вимог прикордонників. Правоохоронцям довелося застосувати до них силу.

"Керував транспортним засобом чоловік, який підозрюється в організації незаконного переміщення осіб та певний час перебуває в полі зору оперативників Держприкордонслужби України. Організатор зібрав клієнтів за допомогою одного з месенджерів", - додали у прикордонному відомстві.

Наразі організатору загрожує від 3 до 9 років позбавлення волі за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Одещині затримали двох ухилянтів, які намагалися подолати протитранспортний рів

Відносно інших затриманих складені документи адмінпровадження.

Зупинка і затримання порушників відбувалися в рамках відкритого кримінального провадження за участі прикордонників та співробітників СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, на Буковині прикордонники на вертольоті зупинили двох ухилянтів.

Фото: Чернівецький прикордонний загін / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-