На Харківщині внаслідок російських обстрілів за добу загинули троє людей

На Харківщині внаслідок російських обстрілів за добу загинули троє людей

Фото
Укрінформ
У Харківській області російська армія за добу обстріляла близько 18 населених пунктів, загинули троє людей.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

Артилерійських та мінометних ударів зазнали, зокрема Табаївка, Голубівка, Козача Лопань, Вовчанськ, Красне, Нескучне.

Авіаударів ворог завдав по Вовчанську, Іванівці, Степовій Новоселівці.

За словами Синєгубова, в 00:06 росіяни обстріляли із ЗРК С-300 Чугуїв. Є влучання в землю у межах житлової забудови. Вибиті вікна у 9-поверховому житловому будинку. Пошкоджені торгово-розважальний центр, банк, крамниці, готель, 13 автомобілів.Постраждали семеро людей: 41-річна жінка, четверо чоловіків, дівчинка віком 3 роки 8 місяців та 16-річний хлопець.

У Куп’янську внаслідок серії обстрілів з 22:14 по 23:00 пошкоджені приватні будинки та автомобілі. З-під завалів врятували 36-річного чоловіка. Загинули 64-річна жінка і 58-річний чоловік.

У Басовому Богодухівського району внаслідок обстрілу о 16:39 частково пошкоджені складська будівля сільського підприємства, клуб, бібліотека та лінія електропередач.

Інформація про постраждалих та руйнування внаслідок обстрілу Синельникового Чугуївського району о 16:25 не надходила, зазначив Синєгубов.

За його словами, у Вовчанську, який атакували керованою авіабомбою о 10:00, пошкоджені щонайменше 12 приватних житлових будинків. Загинула 40-річна жінка. 67-річна жінка зазнала травм легкого ступеня.

Читайте також: На Харківщині оголосили примусову евакуацію родин із дітьми з двох громад

Як зазначив очільник ОВА, за минулу добу ворог двічі безуспішно атакував Синьківку.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 17,99 га території, знищили 314 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, росіяни вдарили по Чугуєву ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-