В Умані затримали чоловіків, які з іграшковим пістолетом пограбували магазин на ₴32 тисячі

В Умані затримали чоловіків, які з іграшковим пістолетом пограбували магазин на ₴32 тисячі

Фото, відео
Укрінформ
В Умані Черкаської області поліція затримала двох чоловіків, які, погрожуючи іграшковим пістолетом, пограбували магазин на 32 тисячі гривень.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Черкаської області, передає Укрінформ.

"У п’ятницю, 1 березня, близько 19:00 години до продуктового магазину на вулиці Туристичній в Умані увірвалися двоє чоловіків. Погрожуючи продавчині пістолетом, вони змусили її віддати гроші з каси. Забравши виторг у сумі понад 32 000 гривень розбійники, після вчиненого злочину, зникли у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили відеозапис із магазину, зібрали речові докази та опрацювали камери спостереження, які входять до єдиної системи відеонагляду “Безпечна Черкащина”.

Зазначається, що завдяки проведеним заходам за кілька годин поліцейські встановили та затримали зловмисників.

Ними виявилися 40-річний житель Київської області та 43-річний уманець. У них під час обшуку слідчі вилучили іграшковий пістолет, який став знаряддям злочину, викрадені гроші та, ймовірно, наркотики, які направили на експертизу.

Читайте також: У Києві судитимуть членів банди псевдополіцейських, які займалися вимаганнями та розбоями

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. За розбій, вчинений в умовах воєнного стану, їм загрожує позбавлення волі до 15 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, у Звенигородському районі Черкаської області до суду передали справу голови однієї із територіальних громад, який побив поліцейського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-