Київщина і Тоскана посилять соціально-гуманітарну співпрацю

Київщина і Тоскана посилять соціально-гуманітарну співпрацю

Фото
Укрінформ
Київщина та Регіон Тоскана (Італія) підписали Меморандум про співпрацю у соціально-гуманітарній сфері для вирішення нагальних проблем області, які виникли через військову агресію РФ.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

«Київщина та Регіон Тоскана (Італія) посилять соціально-гуманітарну співпрацю для вирішення нагальних проблем області, які виникли через військову агресію Росії. З губернатором регіону Тоскана Еудженіо Джані в онлайн режимі підписали відповідний Меморандум про співпрацю», – написав Кравченко.

Він зазначив, що в першу чергу, увагу зосередять на визначенні пріоритетних проєктів в медицині та освіті, розроблять спільний план дій задля задоволення реальних потреб жителів Київщини.

Також сторони активізують співпрацю в таких сферах: економіка та підприємництво; наука та культура; розвиток бізнес-можливостей; дослідження та інноваційні розробки.

Голова Київської ОВА підкреслив, що домовленості почнуть реалізовувати невідкладно.

Читайте також: Миколаїв і шотландське місто Глазго стали побратимами

«На моє запрошення губернатор Джані планує вже найближчим часом приїхати до Київщини. Зазначив, що особисто хоче побачити наслідки російської агресії та визначитися з першочерговими проєктами, щоб допомагати мешканцям нашого регіону. Він переконаний, що одночасно з військовою допомогою вкрай необхідно покращувати і важку гуманітарну ситуацію», – зауважив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейські інвестори допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру Київщини. Завдяки їхній допомозі вже розпочато розроблення Транспортної моделі Київщини.

Фото: Руслан Кравченко / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-