На Херсонщині внаслідок російського обстрілу постраждали двоє поліцейських

На Херсонщині внаслідок російського обстрілу постраждали двоє поліцейських

Укрінформ
У Херсонській області внаслідок атаки російських дронів постраждали двоє поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Згідно з повідомленням, минулої доби війська РФ обстрілювали правобережжя Херсонської області із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків та атакували безполітниками.

Від атак потерпали Херсон, Антонівка, Токарівка, Берегове, Станіслав, Придніпровське, Понятівка, Дніпровське, Інженерне, Олександрівка, Берислав, Бургунка, Томарине, Зміївка, Тягинка, Львове, Шляхове, Качкарівка та Милове.

У населених пунктах пошкоджень зазнали 11 приватних та багатоквартирний будинки, чотири автомобілі, у тому числі два службові автомобілі поліції, гаражі.

“Внаслідок вибуху БПЛА двоє працівників Каховського районного відділу поліції віком 36 та 37 років отримали вогнепальні поранення різних частин тіла, їх доправили до лікарні. Наразі загрози життю правоохоронців немає”, - наголошується у повідомленні.

У Бериславі в результаті атаки дрона-камікадзе типу FPV пошкоджений службовий автомобіль поліції, працівники не постраждали.

Також росіяни скинули боєприпаси з дрона у Зміївці. Пошкоджень зазнав службовий автомобіль поліції, особовий склад не постраждав.

Армія РФ систематично обстрілювала Херсон. У мікрорайоні "Корабел" пошкоджений багатоповерховий будинок. Зафіксовані влучання на території заводу та парку.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучали уламки снарядів і фіксували злочини.

Читайте також: Армія РФ обстріляла Херсон, поранена жінка

За минулу добу поліція відреагувала на 244 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 21 провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу росіяни обстріляли 24 населених пунктів Херсонської області.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-