Неділя очікується тепла й без опадів

Неділя очікується тепла й без опадів

Погода
Укрінформ
Першого березневого вікенду в Україні очікується хмарна, але тепла й без опадів погода.

Про це Укрінформу повідомили у Sinoptik.ua.

«Якщо у планах були прогулянки чи далекі поїздки, погода у вихідні не завадить. У всіх регіонах денна температура буде плюсовою, а вночі лише в деяких частинах країни очікується 0°», - йдеться в повідомленні.

В неділю, 3 березня, погода буде майже такою ж, як і суботу — сонце періодично виглядатиме з-за хмар, опадів не передбачається.

На сході, півночі та в центрі України температура вдень становитиме +5…+8°. На сході та південному сході стовпчики термометрів піднімуться до +8…+10°, на заході країни — до +10…+12°.

Новий тиждень розпочнеться з невеликої хмарності. У східних і північних регіонах в понеділок, 4 березня, очікується до +6…+9° удень, уночі — близько 0°. У центрі термометри покажуть +8…+11°, на півдні та заході України — +10…+13°. Парасольки знову не знадобляться — погода на початку тижня буде без опадів.

Читайте також: У Києві - два температурні рекорди в останній день зими

Згідно з народними прикметами, сонячний ранок 3 березня вважався прикметою похолодання, а хмари у небі обіцяли нічні морози. А от птахи, що активно галасували цього дня, навпаки, вважалися вірною ознакою потепління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-