У захопленому росіянами Рубіжному в черзі до паспортного столу померла жінка

У захопленому росіянами Рубіжному в черзі до паспортного столу померла жінка

Укрінформ
У тимчасово захопленому росіянами Рубіжному Луганської області в черзі до паспортного столу померла жінка.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Аби стати власником талона на прийом до державної установи в окупованому Рубіжному, необхідно займати чергу з вечора. Тоді, ймовірно, вільне місце знайдеться. Місцеві колаборанти знають про проблему, але збільшувати кількість місць прийму не збираються", - підкреслили в ОДА.

"На жаль, - ідеться в повідомленні, - багатогодинне очікування має негативні наслідки. Днями у черзі до паспортного столу померла жінка середніх років".

Як зазначають в обладміністрації, долю вугледобувних підприємств, які загарбники на Луганщині віддають за безцінь і без торгів, вирішують виключно інвестори з Росії.

Зокрема на шахті "Білоріченська" та однойменній збагачувальній фабриці росіяни збираються демонтувати обладнання.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, "авіаційний вплив посилив ворог по всій ділянці фронту. Із бомбардувальників завдані удари по Новоєгорівці, Макіївці, Білогорівці. З мінометів та артилерії – по Невському і Білогорівці. В районі останньої росіяни знов намагалися досягти успіху, але були спинені Силами оборони".

Читайте також: На фронті за добу - 99 зіткнень, найбільше - на Новопавлівському напрямку

Він також зауважив, що в села, де ще залишаються цивільні, вчора доставили продуктові набори та хліб. Їх роздали в Новолюбівці та Невському.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганщини в установи та організації надійшли плани явки співробітників на виборчі дільниці на березневих "виборах" президента РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-