На Львівщині п’яний водій в’їхав у автомобіль евакуації полеглих військових, є жертви

На Львівщині п’яний водій в’їхав у автомобіль евакуації полеглих військових, є жертви

Фото
Укрінформ
На трасі Тернопіль – Львів внаслідок аварії загинуло троє людей, ще трьох госпіталізували. ДТП сталася за участю нетверезого водія.

Про це повідомляє поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 лютого, близько 04.40, на автодорозі «Тернопіль-Львів» поблизу села Словіта Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ 2109, 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter 313, яким керував 41-річний львів’янин», - йдеться у повідомленні.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажир, 24-річний мешканець Золочівського району, загинули на місці події. Ще один пасажир ВАЗ, 28-річний мешканець Кіровоградської області, отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги. Окрім цього, водій мікроавтобуса, його пасажир, 38-річний житель Львівського району, та пасажир легковика, 41-річний мешканець Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Читайте також: У Києві судитимуть водія, який на смерть збив військового

Встановлено, що водій ВАЗ перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

За даними місцевих ЗМІ, в ДТП потрапила машина евакуації полеглих військових, яка належала львівському волонтеру Зіновію Максимяку. Автомобіль ініціативи "На щиті" зазнав значних ушкоджень.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Чижиків на Львівщині зіткнулися три авто. Внаслідок ДТП травми отримали четверо людей, з них двоє — діти.

Фото: поліція Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-