На Херсонщині через обстріли за добу поранені шість поліцейських

На Херсонщині через обстріли за добу поранені шість поліцейських

Укрінформ
У Херсонській області внаслідок обстрілів за минулу добу поранені шість поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у зведенні за минулу добу.

«У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження 30 об’єктів: 16 приватних та 1 багатоповерхового будинку, адмінбудівлі, гаражів, складських приміщень та автомобілів. Внаслідок російської агресії травмовано 6 поліцейських, загрози їх життю немає», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обласному центрі після серії вибухів пошкоджено адміністративну будівлю, цивільний автомобіль та службові автомобілі поліції у Дніпровському районі. У центральній прибережній частині міста пошкоджено багатоповерхівку.

У поліції розповіли, що війська РФ минулої доби здійснили 47 обстрілів території Херсонської області із використанням 156 снарядів, серед яких міни, ракети та керовані авіабомби, застосовував ворог і артилерію, і авіацію, і БпЛА.

Читайте також: У Херсоні показали наслідки нічного обстрілу

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Зеленівка, Станіслав, Чорнобаївка, Антонівка, Білозерка, Тараса Шевченка, Михайлівка, Раківка, Дудчани та Осокорівка.

За минулу добу поліція відреагувала на 331 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 8 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Читайте також: Ворог обстріляв село на Херсонщині, є загиблий

Як повідомляв Укрінформ, російська армія минулої доби здійснила 47 обстрілів Херсонської області, троє людей поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-