На Чернігівщині рятувальники евакуювали з підтоплених сіл 15 людей

На Чернігівщині рятувальники евакуювали з підтоплених сіл 15 людей

Фото
Укрінформ
Із селища Радуль та села Великий Дирчин Чернігівської області, які опинилися в зоні підтоплення, рятувальники та представники Червоного Хреста за добу перевезли 15 людей, серед яких двоє дітей.

Про це повідомило у Фейсбуці Головне управління ДСНС України у Чернігівській області, передає Укрінформ.

“Головним управлінням ДСНС України у Чернігівській області спільно з органами місцевої влади у селищі Радуль та селі Великий Дирчин Чернігівського району створено 2 мобільні рятувальні пости. За добу перевезено 15 осіб (в тому числі 2 дітей)”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для чергування залучено 6 осіб та 2 одиниці техніки, з них 1 снігоболотохід "Богун" Товариства Червоного Хреста України. А від ДСНС - 5 рятувальників та 1 одиниця техніки.

Читайте також: На Закарпатті паводок пошкодив дамбу і пішохідний міст

Рятувальники та представники Червоного Хреста проводять моніторинг оперативної обстановки, надають допомогу населенню, зокрема перевозять людей із затоплених ділянок, доставляють продукти, промислові товари та медикаменти.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернігівській області через активні процеси льодоутворення вийшли з берегів річки Дніпро, Десна, Снов та Сож і підтопили дороги місцевого значення.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-