В Україні прогнозують невеликі опади, вдень до +11°

В Україні прогнозують невеликі опади, вдень до +11°

Погода
Укрінформ
У четвер, 22 лютого, у більшості областей України очікуються невеликі опади, повітря вдень місцями прогріється до +11°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Зокрема, у східних областях та в Карпатах невеликий мокрий сніг; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

На решті території невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, у південних областях без опадів; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та Миколаївщині до 11°.

Вночі та вранці у південно-західній частині місцями туман, на північному сході країни подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Читайте також: У Києві з початку лютого вже зафіксували шість температурних рекордів

У Києві та Київській області 22 лютого хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень місцями невеликий дощ. Температура у столиці вночі 1-3° тепла, вдень 6-8°; по регіону вночі від 3° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

В наступні два дні в Україні, за прогнозами синоптиків, хмарно з проясненнями, без опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті місцями невеликий дощ (на високогір'ї Карпат з мокрим снігом). Вітер південний, південно-східний, 7-12 м/с.

Температура у східній частині вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла; на решті території вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°, на південному заході країни до 16°.

У столичному регіоні 23-24 лютого опадів не прогнозується, вітер південний, південно-східний, 7-12 м/с. Температура у Києві вночі 3-5° тепла, вдень 9-11°; по області вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.

Впродовж 25-26 лютого очікується невеликий дощ у західних областях, на Закарпатті та в Карпатах - помірний; температура вночі 3-9° тепла, вдень 8-13°.

Читайте також: Квітнева погода: у Києві - черговий температурний рекорд

На решті території України без опадів, лише вдень 25 лютого у північних областях невеликий дощ; температура вночі 0-6° тепла, вдень 3-9°; у східних областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-6° тепла.

У Києві та області 25-26 лютого без опадів, лише вдень 25 лютого невеликий дощ. Температура у столиці вночі та вдень 3-5° тепла (вдень 25 лютого 6-8° тепла). На Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-