Влада Херсона показала наслідки нічних обстрілів - поранені троє цивільних

Влада Херсона показала наслідки нічних обстрілів - поранені троє цивільних

Фото, відео
Укрінформ
У Херсоні внаслідок нічних обстрілів поранені три людини.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який оприлюднив відео про наслідки ворожих обстрілів, передає Укрінформ.

«Побиті вікна і автівки, у квартирах - купи будівельного сміття. Десь горіли машини і гаражі. За ніч у Херсоні - троє поранених», - написав Мрочко.

Джерело: Офіційна сторінка Прокудіна Олександра

Він зазначив, що армія РФ з тимчасово окупованого лівобережжя масовано обстріляла Північний мікрорайон міста.

Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін написав у Фейсбуці, що під вогнем були приватні та багатоквартирні будинки, зокрема, і житло, куди переселилися містяни з мікрорайону Корабел, що також зазнає обстрілів та постраждав через підрив росіянами Каховської ГЕС.

«Цієї ночі російські війська знову били по Херсону. Під вогнем - приватні та багатоквартирні будинки», - написав він.

Прокудін підтвердив, що внаслідок обстрілів легкі поранення отримали троє містян - дві жінки, 57 та 39 років, а також 25-річний чоловік. Усім потерпілим лікарі надали меддопомогу на місці.

Водночас, як повідомляє поліція Херсонської області у зведенні за добу, вночі ворог близько години обстрілював Північний мікрорайон Херсона.

«Вночі ворог накрив масованим артилерійським вогнем Північний мікрорайон, обстріл тривав близько години», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, значно пошкоджено приватні будинки, в багатоповерхівках зруйновані балкони, вибиті вікна та пошкоджені фасади. Виникла пожежа на автостоянці, де повністю вигоріли 5 легкових та 1 вантажний автомобіль. Постраждали троє людей - 25-річний чоловік та жінки віком 57 і 39 років, у всіх гостра реакція на стрес, контузії.

Читайте також: Ворог за добу випустив по Херсонщині 159 снарядів, четверо поранених

За минулу добу поліція відреагувала на 266 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 20 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні внаслідок нічних ворожих обстрілів пошкоджені маршрутні автобуси.

Перше фото: Поліція Херсонської області / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-