На Херсонщині росіяни поранили двох поліцейських

На Херсонщині росіяни поранили двох поліцейських

Фото
Укрінформ
У Херсонській області росіяни атакують правоохоронців, зокрема обстріляли слідчу групу, поранень зазнали двоє поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"Російський агресор не припиняє обстріли звільнених населених пунктів правобережжя Дніпра, зокрема Бериславського та Херсонського районів. Військові РФ били по цивільній інфраструктурі з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та БпЛА, атакували поліцейські групи", - ідеться у повідомленні.

Під час артилерійського обстрілу Гаврилівки 44-річний працівник поліції Дніпропетровської області зазнав травми ноги.

До лікарні звернувся 22-річний херсонський поліцейський, у якого діагностували вибухову травму і струс головного мозку. Травми він отримав 17 лютого під час обстрілу Білозерки.

"Окупанти скинули вибуховий пристрій із дрона на Берислав. Внаслідок вибуху 41-річний місцевий житель отримав уламкове поранення. Також у місті під ворожу атаку з БпЛА потрапила слідчо-оперативна група поліції, пошкоджень зазнав службовий автомобіль. Працівники, на щастя, не постраждали", - зазначили у поліції.

Росіяни з безпілотника атакували Золоту Балку, поціливши по будівлі закладу культури. В результаті вибуху там вибиті вікна, пошкоджені фасад, вхідні двері та покрівля.

Читайте також: На Херсонщині через нічні обстріли росіян пошкоджені три освітні заклади

Упродовж доби російська армія завдавала по різних районах Херсона ударів, які посилювалися вночі. Найбільше пошкоджені житлові будинки у Дніпровському районі та прибережні зони. У Зеленівці пошкоджені приватні будинки та навчальний заклад.

На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 223 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 17 проваджень за ст. 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині внаслідок нічних обстрілів пошкоджені три освітні заклади, а вже зранку по селу Станіслав ворог випустив щонайменше 23 снаряди.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-